Kihniänkylän nuorisoseura on perustettu vuonna 1916 ja rekisteröity vuonna 1920. Seuratalo on rakennettu vuonna 1920 osuuskaupalta lahjoituksena saadulle jokirantatontille. Ehdotuksia talon nimeksi tuli sata ja niistä Sampola valittiin sopivimmaksi.

Peräseinäjoen Kihniänkylä sijaitsee 35 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Kylä on noin 400 asukkaan yhteisö, jossa on hyvin hoidetut talot sekä maanviljelys- ja karjanhoitotilat. Kylän asukkaat ovat aktiivisia toimijoita. Siitä kertovat elinvoimaiset yhdistykset: kyläyhdistys, maamiesseura ja sen naisosasto sekä nuorisoseura. Nuorisoseurantalo Sampola ympäristöineen on tullut vuosikymmenten aikana tunnetuksi erilaisista tapahtumista. Aikaisempien vuosikymmenten tunnetuimpia tapahtumia ovat olleet Kruunuhäät ja mittava näytelmätyö Pennihäät, jota esitettiin 1970 -luvulla kahtena kesänä.

Sampolan peruskorjaus uusittuine lämmitysjärjestelmineen tekevät talosta erinomaisen kokoontumistilan erilaisille harrastusryhmille, näyttelyille, perhejuhlille ja kokouksille. Samoin keittiön laitoskeittiövarustus mahdollistaa korkealaatuiset ateriapalvelut.

Nuorisoseurantalon välittömässä läheisyydessä, Hiiroonkallion maastossa, on valaistu kuntorata ja vastavalmistunut tilava kota, jonne on Virtain maantieltä esteetön kulku. Talon peruskorjaukseen sekä kuntoradan kunnostus- ja kodan rakennustyöhön on saatu rahoitus EU-hankkeen kautta.

Jokirantaan on valmistunut kyläläisten ja matkailijoiden virkistyskäyttöön saunarakennus vuonna 2020.